Hvit sjokolade er noe jeg er utrolig glad i! Jeg bare elsker smaken. Er også veldig glad i ostekake, så tenkte at jeg måtte kombinere dette! Var litt usikker, men bestemte meg for å kombinere appelsinsmak også! Var veldig spent på hvordan denne kaken kom til å smake, men er veldig fornøyd med smaken. Den er både søt og frisk, og bare utrolig god!
Dette trenger du:
Bunn
1pk sjokoladebixit
140g melange
Ostefyll
150 g hvit sjokolade
2dl melis
2dl fløte
200 g philadelfia original
200 g philadelfia original
2pk appelsingele
3-4appelsiner til dekorasjon
- Knus kjeksen go bland med smøret. Trykk i bunnen av en 24cm rund kakeform.
- Bland kremost og melis luftig.
- Lag krem av kremfløte og bland sammen med kremost.
- Smelt sjokolade over vannbad, avkjøl og bland inn kremosten.
- Lag den ene gelepakken, bruk 2,5 dl vann istedenfor 5dl.
- Bland geelen i røra.
- Ha røra i kakeformen og sett tilbake i kjøleskapet.
- Lag gelepakke nr 2, og ha på toppen av kaken.
- Skjær appelsin skiver og ha på toppen av kaken.
Siden det er skall på appelsinene på toppen, dro jeg de bare av når jeg spiste den :)
Den ble veldig god :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar