God helg alle sammen!
Det blir litt mindre blogging fremover da jeg er i praksis, og dermed har mindre tid til baking. Men jeg har jo noen oppskrifter på lur til dere:). Dette er en vanvittig god cupcake, den har en god blanding av krem, pudding og cupcake, og smaker helt fantastisk!!
Dette trenger du:
Cupcakes
200g Smør
2dl Melk
4 Egg
4dl Sukker
8dl Mel
3ts Bakepulver
2ts Salt
6ss Kakao
4ts Vaniljesukker
Sjokoladepudding
18g Maizenna
60g Sukker
Knivspiss med salt
3,75dl Lettmelk
1/2ts Vaniljesukker
100g Kokesjokolade
Mint frosting
360g Smør
360g Melis
3ss Peppermynte ekstrakt
Noen dråper grønn konditorfarge
Eventuelt raspet sjokolade
Denne oppskriften holder til ca 28 små cupcakes.
Begynn med å lage cupcakesene. Ha sukker og egg i en bolle, og visp i 5minutter til du får en lys og luftig eggedosis.
Smelt smøret i en bolle.
Ha deretter i melken.
Blant alt det tørre sammen. Og sikt det et par ganger.
Bland sammen eggedosis og melkeblandingen, og bland det deretter med det tørre.
Ha røra i cupcakes former. Stek i ovnen på 175grader i ca 18minutter.
Lag sjokoladepuddingen mens cupcakesene steker. Ha alle ingrediensene i en kjele, utenom sjokoladen. Ha det på nok varme til at blandingen tykner, men det skal ikke koke.
Når blandingen har tyknet, har du i sjokoladen. Ha blandingen i en bolle, og sett i kjøleskapet.
Ha smør, melis, peppermynte ekstrakt og konditorfarge i en bolle. Miks det godt til alt er blandet sammen og du får en fluffy krem.
Ha sjokoladepuddingen i en sprøytepose, og sprøyt det ut i cupcaksene.
Pyntet med en halv Mint Supreme sjokoladebit fra Lindt.
Slik ser cupcakesa ut inni, en drøm!!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar