Dette trenger du:
Kakebunn:
150 g mykt, brunt sukker100 g sukker
2 eggeplommer
2 egg
25 g smør
1 ¾ dl melk
175 g hvetemel
25 g bakekakao
2 ts bakepulver
Sette stekeovnen på 170 grader varmluft.
Brukes til to rundformer på 22cm.
Ha brunt sukker og hvitt sukker sammen med 2eggeplommer og 2egg i en miksmaster, og miks til det blir en luftig eggedosis.
Smelt smøret i en kjele og ha i melken.
Bland sammen hvetemel, kakao (eventuelt oboy) og bakepulver.
Når eggedosisen er ferdig, blander du i melken og smøret mens mikseren går. Skru den av og ha i melblandingen. Rør røra sammen med en slikkepott og fordel røra i den formen du vil bruke. Stek kakene i ca 20-25 minutter. Bruk en gaffel for å sjekke at den er godt gjennomstekt, og avkjøl på rist når den er ferdig.
Oppskrift på vaniljekrem finner du her, og oppskrift på smørkrem finner du her.
Legg vaniljekreme mellom de to sjokoladekakebunnene. Smør smørkremen på toppen av kaken, og bre marsipan på toppen. Pynt den på ønsket måte.
Legg vaniljekreme mellom de to sjokoladekakebunnene. Smør smørkremen på toppen av kaken, og bre marsipan på toppen. Pynt den på ønsket måte.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar